Midlertidig lukning af skydebanerne

Vi havde sådan glædet os til at åbne igen - men efter indskærpelse af forsamlingsforbuddet på max 5 personer og fordi vi gerne vil passe godt på både jer og vores frivillige, har vi besluttet, at vi foreløbig holder skydebanerne lukket til og med d. 6. februar 2021.

Vi følger situationen nøje og - så snart vi kan - åbner vi igen for publikum.

Flugtskydningsudvalget og Bestyrelsen

---000---

Danmarks Jægerforbund's "Corona-vejledninger" finde du ved at trykker her.

Jagttegnsundervisning 2021

Inden du må gå på jagt i Danmark, skal du gennemføre jagttegnsundervisning, bestå jagtprøven (teori og praksis) samt bestå en skydeprøve. Når du har gennemført undervisningen samt bestået prøverne venter der dig nogle gode oplevelser i naturen enten på egen hånd eller sammen med gode jagtkammerater.

Vi tilbyder naturligvis jagttegnsundervisning men bemærk venligst, at de nævnte datoer i opslaget pga. Corona-restriktionerne IKKE længere er gældende. Yderligere oplysninger om undervisningen samt tilmeldingsinformationer finder du ved at klikke her

OBS! Undervisningen er udsat til starten af marts med afslutning i maj og mulighed for at komme til prøve i august og september måned. De, der allerede har tilmeldt sig, bliver kontaktet direkte når vi nærmer os opstartstidspunktet.

---000---

Indkaldelse til ordinær generalforsamling d. 22. april 2021, kl. 19 i Tuse Forsamlingshus, Tuse Byvej 96, 4300 Holbæk.

Med forbehold for Corona-situationen indkalder vi igen til ordinær generalforsamling. Dagsorden iflg. vedtægterne. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde og indsendes senest d. 1. marts 2021 på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rabataftale med Pro Outdoor

Husk at alle medlemmer af Hagested-Gislinge Jagtforening - mod forevisning af medlemskort - får 10% på alle varer med undtagelse af våben, ammunition og Canada Goose-produkter. Dette gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Du kan selv rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde samt referat af generalforsamlingen d. 26. november 2019 tillige med beretning og godkendt regnskab.

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og Mobilpaynr.: 13307

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 24-01-2021