9. april 2020: Endnu en forlængelse af restriktioner pga. coronavirus

Regeringen har endnu engang udskudt datoen for hvornår vi kan forsamles mere end 10 personer samtidigt og alle foreningens aktiviteter må derfor udskydes/aflyses til og med d. 10. maj (indtil videre). Skulle der ske en ændring revurderer vi selvfølgelig situationen.

Er der spørgsmål i denne forbindelse kan vi kontaktes via foreningens e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller du kan kontakte formanden på mobil 31 22 35 38.

Med venlig hilsen og på bestyrelsens vegne

Søs Granzow
Formand"

Konsekvenser af fortsat nedlukning v/Claus Lind Christensen:

Statsministeren har gjort det helt klart, at store dele af Danmark fortsat er lukket ned. Denne gang er det frem til den 10. maj 2020, og det gælder også foreningslivet. Det får blandt andet betydning for DJ's forbundsmesterskaber.

Du kan læse hele nyhedsbrevet fra Claus Lind Christensen ved at trykke her

Rabataftale med Pro Outdoor

Husk at alle medlemmer af Hagested-Gislinge Jagtforening - mod forevisning af medlemskort - får 10% på alle varer med undtagelse af våben, ammunition og Canada Goose-produkter. Dette gælder dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Du kan selv rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referater fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her

Scroll lidt ned og du finder referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 3. februar 2020 samt referat af generalforsamlingen d. 26. november tillige med beretning og godkendt regnskab.

---000---

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og Mobilpay via mobilnr. 40 75 52 95.

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 09-04-2020