Tider for flugtskydning 2019

Vi er gået over til vinterskydetider og har nu åbent på skydebanen om lørdagen fra kl. 11 - 15.
Bemærk:
Der tilbydes instruktion i tidsrummet kl. 13 - 15.

Kunne du tænke dig at bidrage til, at skydebanen kører i dagligdagen? Kan du vende pølser og brygge kaffe? Så søger vi nye medlemmer til flugtskydningsudvalget! Læs mere her

---000---

Bueskytterne er gået over til vinterskydetider. Der trænes første gang søndag d. 22. september fra kl. 9:30.

Tilbud til vores nyjægere

Vil du med på fællesjagt? Foreningen afholder en - måske to - jagter for vores nyjægere (du har taget jagttegn inden for de seneste 3 år).
Jagterne afvikles på vores arealer ved Tuse Enghave 5, 4300 Holbæk og første gang bliver d. 17. november, kl. 14 - 17:30. Anden gang d. 15. december. Har du allerede deltaget på den første jagt forbeholder vi os ret til at sætte dig på venteliste.
Du har praktisk tøj på til at kunne færdes hvor der er vådt (der er meget vand på engene) og du medbringer selv gevær og ammunition.
Vores hundeudvalg stiller med de nødvendige hunde.
Tilmelding senest d. 15. november til Flemming Thorup på mobil 4223 8820 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jagttegnsundervisning 2020

Kunne du tænke dig at gå på jagt? At lære om våbenhåndtering? At lære om naturforvaltning? Så har du allerede nu mulighed for at tilmelde dig til vores jagttegnsundervisning.
Undervisningen - både teori og praksis - afvikles på Tuse Enghave 5, 4300 Holbæk og starter tirsdag d. 7. januar 2020.
Hvordan tilmelder jeg mig? Hvad skal jeg medbringe? Jeg har yderligere spørgsmål! Alt det kan du finde ud af, ved at trykke her

Du kan også høre hvad en jagttegnsaspirant gør sig af tanker om det at tage jagttegn (video på 3 minutter) - tryk her

Se afsnit 2 af "Bliv jæger" ved at trykke her

---000---

Der afholdes ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. november 2019.
Dagsorden kan du finder her

Det reviderede regnskab finder du her

---000---

Har du fået ny e-mailadresse eller nyt mobilnr.?

Du kan selv rette din e-mailadresse, mobilnr. og øvrige oplysninger ved at gå ind på Jægerforbundets hjemmeside, logge ind på Medlemsnet og opdatere dine oplysninger under din profil på Medlemsnet – se mere her

---000---

Referat fra seneste bestyrelsesmøder og generalforsamlinger finder du her  (Bestyrelsesmøde d. 23. oktober 2019)

---000---

Vi har internetadgang i klubhuset - Dankort-terminal og Mobilpay via mobilnr. 40 75 52 95.

---000---

Hvis du ikke kan se hjemmesiden via din smartphone eller tablet så prøv at foretage en søgning eller tilgå siden via din pc.

Siden er opdateret: 12-11-2019