GULDNYT fra Hornblæserne:

8 medlemmer af jagthornsgruppen i Hagested-Gislinge Jagtforening har d. 25. marts deltaget i Danmarks Jægerforbunds duelighedsprøve i jagthorn.
Jagthornsgruppen har etableret sig med ny leder og underviser i jagthornsblæsning - Kristian Lund - og testede deres færdigheder (og den ny leder) ved at spille sig til et guldmærke i gruppekategorien! Samtidig har et enkelt medlem (af de 8) blæst sig til et sølvmærke i solo-kategorien.

Gruppen er vidende om, at der i Hagested-Gislinge Jagtforening går en del jægere rundt med et støvet og næsten glemt jagthorn! Jagthornblæserne ønsker meget at gøre deres bekendtskab: Vi har ikke et krav om, at du skal kunne læse noderne. Vi forventer kun, at du har lyst til at blæse jagthorn. Skulle dette ha' fristet dig og har du lyst til at genopfriske dine færdigheder, så ring til Jørgen Jensen på mobil 4043 5006.

Vi ønsker STORT tillykke til hornblæserne med de flotte resultater!